• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Inter Milan vs Real Madrid

Information omkring Inter Milan vs Real Madrid fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Inter Milan vs Real Madrid billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en andenhånd billetforhandler, som specialicerer sig i udsolgte og svært tilgængelige billetter til fodboldkampe. Football Ticket Net er på ingen måde forbundet til, i samarbejde med eller tilknyttet nogen officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Inter Milan kampe

VS

Shakhtar Donetsk vs Inter Milan

Champions League Group D OSC Metalist, Kharkiv, Ukraine
28/09/21 Tue 19:45

VS

US Sassuolo vs Inter Milan

Italian Serie A MAPEI Stadium - Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy
02/10/21 Sat 20:45

VS

SS Lazio vs Inter Milan

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
16/10/21 Sat 18:00

VS

Inter Milan vs FC Sheriff Tiraspol

Champions League Group D Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
19/10/21 Tue 20:45

VS

Inter Milan vs Juventus

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
24/10/21 Sun 20:45

Se alle Inter Milan kampe

Flere Real Madrid kampe

VS

Real Madrid vs FC Sheriff Tiraspol

Champions League Group D Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
28/09/21 Tue 20:45

VS

RCD Espanyol vs Real Madrid

Spanish La Liga Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
03/10/21 Sun 16:15

VS

Real Madrid vs Athletic Bilbao

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
17/10/21 Sun 17:00

VS

Shakhtar Donetsk vs Real Madrid

Champions League Group D OSC Metalist, Kharkiv, Ukraine
19/10/21 Tue 22:00

VS

FC Barcelona vs Real Madrid

Spanish La Liga Camp Nou, Barcelona, Spain
24/10/21 Sun 16:15

Se alle Real Madrid kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail