• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Tottenham Hotspur vs Chelsea

Information omkring Tottenham Hotspur vs Chelsea fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Tottenham Hotspur vs Chelsea billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en andenhånd billetforhandler, som specialicerer sig i udsolgte og svært tilgængelige billetter til fodboldkampe. Football Ticket Net er på ingen måde forbundet til, i samarbejde med eller tilknyttet nogen officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Tottenham Hotspur kampe

VS

Tottenham Hotspur vs NS Mura

Europa Conference League Group G Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom
30/09/21 Thu 20:00

VS

Tottenham Hotspur vs Aston Villa

Premier League Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom
03/10/21 Sun 14:00

VS

Newcastle United vs Tottenham Hotspur

Premier League St. James' Park, Newcastle, United Kingdom
17/10/21 Sun 16:30

VS

SBV Vitesse vs Tottenham Hotspur

Europa Conference League Group G GelreDome, Arnhem, Netherlands
21/10/21 Thu 18:45

VS

West Ham United vs Tottenham Hotspur

Premier League London Stadium, London, United Kingdom
24/10/21 Sun 14:00

Se alle Tottenham Hotspur kampe

Flere Chelsea kampe

VS

Juventus vs Chelsea

Champions League Group H Allianz Stadium, Turin, Italy
29/09/21 Wed 21:00

VS

Chelsea vs Southampton

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
02/10/21 Sat 15:00

VS

Brentford vs Chelsea

Premier League Community Stadium, Brentford, United Kingdom
16/10/21 Sat 17:30

VS

Chelsea vs Malmo FF

Champions League Group H Stamford Bridge, London, United Kingdom
20/10/21 Wed 20:00

VS

Chelsea vs Norwich City

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
23/10/21 Sat 12:30

Se alle Chelsea kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail